4.mars 2014

Dag 1. mot en ny og bedre hverdag.

Jeg har nå bundet meg til 6 uker med trening og en matplan.
Jeg ser på dette som en kickstart til en bedre hverdag. 😉
Det er 3 treninger i uka, og jeg har fått en «personlig diett».
Første trening var mandag kveld, så jeg valgte og starte min diett Tirsdag morgen.

Her er første referat. 😀

Jeg må innrømme at foreløpig er det ikke i næreheten av hva jeg hadde forventet meg.
Mandagens trening var hard, (det eneste som har vært som forventet). Men den var mye morsommere enn jeg hadde fryktet. 🙂 Det var forskjellige øvelser som vi skulle rullere på og jeg må innrømme at det eneste som gjorde at jeg klarte og komme meg «gjennom» alle 3 rundene var at jeg så at det var andre som hadde det like kjipt som meg.

Så er det denne dietten. Når jeg tenker diett, så tenker jeg kjip og lite mat. Heldigvis har jeg en fordel med at jeg er veldig glad i grønnsaker og fisk! I tillegg til det så kan jeg spise kylling og svin.

Stakkar deg, tenker dere sikkert nå. Og ja, det er litt synd på meg. Men av en annen grunn enn hva jeg hadde forventet.
Det siste halve året har jeg spist 1-2 måltider om dagen.. og da har jeg spist ett eller annet skvip fra skuffen ved siden av sofa/senga/konoret.
Nå skal jeg derimot spise 4 måltider med relativt mye kjøtt/fisk.. Her handler det nemlig om å få i seg nok og riktig antall proteiner i løpet av en dag.

Første dag er over og jeg er allerede drit lei stekt kylling. Jeg valgte nemlig og steke opp en pakke og har til nå kun spist stekt kylling med stenkte grønnsaker til. «grønnsakene» har bestått av sopp, squash, brokoli og blomkål. Hvorfor gjøre det spennende når du kan gjøre det ufattelig kjedelig er mitt motto 😛

Jeg ser at alle andre legger ut bilder av fancy lekre måltider. Jeg må ærlig innrømme at jeg har ikke giddi og tatt bilde av den smørja jeg lager. Det blir nemlig ikke lekkert når du steker sopp, squash og kylling i en panne med litt soyasus. Det ser rett og slett ut som en mørk smørje av noe slafs…

Jeg merker at kroppen er i forandring. Jeg blir mer og mer støl utover dagen og jeg tisser hele jævla tiden. Det kan hende det er fordi jeg drikker ufattelig mye vann.. og te… og saft…
Jeg har vært kjempe fysen i hele dag og jeg må si at når min nattevaktpartner kom med en skål smågodt, så var ikke mine cherrytomater så veldig attraktive lenge…
Jeg har vært småuggen og småkvalm i hele dag. Og jeg er usikker på om det er fordi jeg har spist så mye, eller om det er fordi at når jeg først blir sulten så blir jeg så veeeeeldig sulten….

Jaja, dag en er over. Og jeg er stolt over å ikke ha bukket under for søtsuget. Jeg er også stolt over å ha fått i meg all den maten jeg trenger.

😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s