05.mars 2014

Har jaggu overlevd dag 2 også 😉

Når jeg kom hjem fra nattevakt i dag på morran må jeg innrømme at jeg ikke var drit keen på 117gram med kylling. Men ettersom dette var sise kyllingmåltidet mitt på en stund så gikk det ned.
Det er ikke lurt å sove på full mage har jeg hørt, men denne gangen var det mer at hodet og kroppen ikke ville sove på full mage. Så jeg kom meg rett og slett litt sent i seng.

Når man da står opp kl 15, og er DRIIIIT sulten, så er det ikke annet å gjøre enn å starte på litt frokost.
Jeg har sett at det er mange som lager eggehvitterøre, så jeg tenkte at det er sikkert digg til frokost. Jeg tenkte også at det var lurt å putte i litt paprika… Mens jeg lagde dette var jeg veldig i tvil. og jeg merket at jeg lurte på om jeg kom til å spise noe som så så sinsykt kvalmt ut….

Heldigvis ser det mye bedre ut når du får dandert det ved siden av likk kalkunskinke og noen tomater 😉

Jeg har også sett at folk skriver om noe som heter Fiberhusk. Dette er et pulver de blander med egg for så å steke det i oven slik at det blir til en lefse. Jeg har sett mange bilder av dette og tenkte at en slik må jo jeg ha. Jeg gledet meg til ogmed til å lage niste til i natt.
Men først måtte denne fiberhusken kjøpes inn. Og det før jeg skulle på hundetrening kl 18.
Jeg startet med meny i andebu, for den skulle være å få tak i på meny. Der var det tomt.
Så ble det meny i stokke.. også tomt…
Så ble det kiwi og rema i stokke. De hadde ikke hørt om det.
Rimi og prix var også uten hell. Og mens jeg kjørte til Meny på jarlsberg så lurte jeg på om det hadde tørna for meg. Helt besatt på å få tak i noe jeg ikke hadde peil på om var noe godt…
Meny på jarlsberg reddet meg og jeg tok med en pakke med dette fantastiske pulveret hjem.
Jeg tittet på face og fant ut at man bare blandet litt eggehvitte med litt pulver, også «rullet»(????) man det ut på et brett og satte den i ovnen. Det var også mulig å steke den i panna.

Vel hjemme etter trening satte jeg i gang. Jeg blandet eggehvite med litt pulver og rørte sammen en smørje som var seig som en gammel havregrøt kokt på vann.. Ettersom jeg ikke hadde noen peil på hvordan konsistensen skulle være tok jeg i litt mer pulver, slik at det ble litt som en mellomting av havregrøt og bolledeig. Jeg dro det utover stekebrettet med 2 skjeer og noen fingre, og satte den i ovnen når jeg skjønte at jeg aldri fikk den slik jeg ville..
4 min senere tok jeg den ut.

Helvette tenkte jeg. Jeg får jo ikke rulla inn noe i dette her..
En ny deig ble lagd og jeg stekte den i panna. Den ble på ingen måte noe bedre, så den svinerulla jeg har med på jobb kan kun kalles en rulle fordi den er rullet i sølvfolie. Mesteparten av grønnsakene har jeg måtte putte i et eget beger på utsiden…

Men, nok en gang gjør tilberedning sitt. Middagen ble seenes ganske så bra ut syns jeg. Den ser bedre ut enn hva den smakte egentlig. For jeg må ha gjort noe veldig galt med den lefsa.. Det smakte ingen ting og hadde en seig konsistent. Litt sånn som du ser for deg havregrøt blir om du ruller den ut og steker den noen minutter i ovnen.. 😛

Men litt krydder og kesam gjorde nytten. Smaken ble bra og jeg gleder meg nesten til nattmaten min om noen timer.

Ellers har dagen i dag vært fylt med mer overskudd enn jeg har følt på lenge. Bare synd at stølheten gjør det vanskelig for meg å bevege meg…
Jeg har virkelig ønsket meg en guttetiss i dag, for det å sette seg opp og ned på toalettet MANGE ganger i løpet av en dag har vært ganske så vondt.
I morgen tror jeg jeg skal prøve å drikke litt mindre… 😛

I morgen venter nok en treningsøkt og jeg gleder meg faktisk ganske så mye!!! Jeg er så motivert til å se hvordan resultatet blir 😉 Også gleder jeg meg til å kunne fortsette å trene etter 6 uker med oppfølging 😉
Bikinisesong her kommer jeg!!! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s