Tirsdag 1. februar

Deilige deilige dag!!!

I dag må jeg si at jeg bare er kjempe glad!!! Hehe. Det sprudler kan man si. Vet ikke helt hvorfor, men er vel en blanding av at nå er jobber i boks, økonomien løser seg, hundetreningen går kjempe bra og det er blitt VARMERE. Sola titter stadig frem og jeg nyter dagene fult ut. Gjør ikke noe om det er litt kaldt når sola skinner så vakker. Hm. Kanskje jeg er blitt våryr 😛

Noen sanger har festet seg litt til hjernen for tiden. Og denne kan jeg takke Lene Normann for at jeg har utrolige festlige minner til 😛 tihi. Noen bilder bare fester seg, og jeg har fått min helt egene video til:
http://www.youtube.com/watch?v=quE6rBVTHkQ. (se litt av teksten nederst)

Ja. Over til denne hundetreninga da. Ja, da har jeg vel egentlig annonsert til de fleste når jeg skal debutere i kl 1 lydighet. Og vet du det ikke, nei da får du vente til det er overstått. Så får du vite hvordan det gikk… Haha.
Jeg har hatt masse fokus på stå under marsj i det siste. Dette er en øvelse vi har sliti leeeeeeeeeeeeeeeeeeenge med… Nå har vi gått litt tilbake på læringstigen og prøvd med godbitskål.
Jeg legger en godbit i skåla, tar med tequilla litt frem og sier plutselig værsågod. Da er det førstemann tilbake altså.. hehe.
Men så er ikke alltid godisen god nok til at hun gidder å brå snu, eller så er det slik at hun ikke har skjønt poenget enda.. Jeg prøver å finne ut hvordan vi kan få en brå stopp. Hun er jo ikke noe særlig på leke..
Så brå stopp er den ene siden av øvelsen vi trener på. Andre delen er å stå uansett hvor jeg går hen. Hun har hatt store problemer med å bli stående når jeg beveger meg bak henne…
Nå har vi trena masse på det, så i dag gikk vi gjennom hele øvelsen slik den skal være og det gikk dritbra. Men jeg brukte hjelpekomando for å få en bråstopp…
Vi får bare fortsette å trene, for dette må sitte innen vi skal starte altså!!
Tar gjerne i mot tips!!

*Lyrics til Admiral P sin » Snakke Litt … »

«Snakke litt.

Snakke litt med meg
Prate litt med deg
Snakke litt med meg
Kan du komme hit å snakke litt med meg
Prate litt med deg
Kan du komme hit å snakke litt med meg
Du ser at jeg vil ha kontakt
Kan du komme hit å snakke litt med meg
Ja du, jeg vil prate litt med deg
Kan du komme hit å snakke litt med meg
Admiral han vil ha kontakt
Jeg sa hei men du gikk rett fordi
det er derfor jeg kom til deg å dro deg litt på si
dro deg på si  å bare for å si at jeg ville veklse ut ordet jeg med vi eyh.
lei av jeg, og jeg vil ha mer vi
men jeg skakke stresse deg for du må føle deg fri  eyh…
takk for sist, ja vi hadde god tone
det hadde skjedd men vist ikke det hadde vært for tone
ting tar tid så jeg fåkke vondt i hodet
ville høre stemmen din så det var derfor jeg plystra…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s