The Journey Begins

Fredag 17. Desember 2010

Ja, her skal bloggen min bli. Skal bli en god blogger jeg. Med god hjelp fra hunden!!
Idag ligger vi hjemme og slækkern. Tequilla ligger i kurva og jeg ligger i sofaen.
Innimellom kommer Tequilla bort bare for å sjekke hva som skjer. Og ettersom responsen er dårlig så tusler hun tilbake til kurva ganske fort.
Men unner jeg henne et blikk så er det gjort. Da fins det håp for at popsen på borde kanskje kommer i hennes munn. Så da «løper» hun et parr runder rundt borte mens hun nyser og skikker spent på meg. De gangene jeg klarer å ikke trekke på smilebånde puster hun oppgitt og tusler sørgmodig tilbake til kurva. De gangene jeg ikke klarer å kontrolere meg tar hun helt av. Hopper rundt og bjeffer og knurrer. Hun dekker og sitter omhverandre og innemellom sitter hun bjørn. Da er jeg nødt til å be henne gå i kurva. For popsen min, den får hun ikke.

post

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s