Lørdag 8.januar

Lp trening

I dag har jeg vært på lydighets trening. Jeg er kjempe fornøyd. :D:D
Først trente vi på venstre venninger. Dette var noe vi trengte og jeg fikk mange gode tips. Også litt generelt om min lineføring ble sagt, ting jeg ikke har tenkt over før. Ting jeg trodde var ganske bra, men som ikke var bra i det hele tatt 😛 hehe.
Noen tips om bakparts kontroll kom også godt meg. Og jeg fikk vite AKURATT hvor hånda skal være med godisen om man skal gå med den i hånda 🙂

Etter pause trente jeg på innkalling, stå og tannvisning. Må si at jeg fikk et gjennombrudd på tannvisningen nå. Fikk noen tips som jeg aldri har hørt før og jeg tror disse kan gjøre underverker for Tequilla.
Jeg ser det at om jeg skal fortsette å legge ut bilder fra trening hvor jeg er med er jeg nødt til å tenke på hvordan jeg kler meg 😛 hahaha
Nå hviler vi oss etter en fin tur i hyttebyen 🙂

Kveldsprat

Da ligger jeg her i senga igjen da. Og tenker at Jon Blund straks drysser litt sove støv over meg.
Men i dag legger jeg meg med et smil om munnen. Ikke fordi alle verdens problemer er løst, og ikke fordi jeg har vunnet i lotto. Men rett og slett fordi jeg har hatt en kort, hyggelig prat med en gammel venninde.
Det viser seg at vi er litt i samme båt, og at vi begge kanskje leter litt etter det samme fortiden..
Så om jeg har veldig flaks og vi begge er klare for det, så kommer hun på besøk til helga.
Håper bare hun får hundevakt. 😀

Noen gode ting kommer med det å bli alene. Man får plutselig mye bedre tid. Tid var noe jeg hadde alt for lite av før. Nå har jeg ikke det akkuratt.
Men nå rekker jeg så mye mer. Jeg kan ha kontakt med flere uten at det går på bekostning av noen andre. Jeg kan gjøre mere at det jeg vil uten å ta hensyn til noen. Jeg kan ha Tequilla i armkroken når jeg ser film om jeg ønsker det, uten at hårene som blir liggende i sofaen plager noen andre en meg..
Jeg har tilogmed tid til å drive skjønhetspleie. Jeg kan trene på å ta på neglelakk til og med 😛

God natt folket. Drøm søtt 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s